Monday, 5 January 2009

Satu pertanyaan :)

Boleh tak sesiapa bagi link kt sy ttg info brg2an dr israel, amerika dan negara2 yg tak berperikemanusiaan tu? sy rase mcm penah nmpk somewhere before this tp dah xjumpe kt mane sy terjumpe.huhuhu.

Kalau boleh, xnak lah darah dan daging dicemari dgn kekotoran dr negara2 tersebut.huhuhu. tak kisah la kalau aqua pn dr sane, sy akan berusaha tukar kepada gallon al-masoem.hehe.

and one thing sy confuse, kalau brg/mknn tu bukn import from negara2 ni,pengeluaran buat kt sini, cume name product nestle,etc. Adekah wang hasil jualan pun diberi kt negara2 sane?ish, tak nak la bg duit kt dorg..huhu..

jom boikot beramai2. Amerika n israel AL-BAADIL..ehehehe..i always remember this arabic word :p

7 wonderful voice(s):

Anonymous said...

1.Blog Isuhangat..label;boycot israel,isuhangat
http://isuhangat.blogspot.com/

2.Laman Web persatuan pengguna islam mesia.
http://www.muslimconsumer.org.my/ppim/yahudiboikot.html

Rafahiah Haron said...

thanx alot!:)

khairiFMJ said...

yah..
terasa lama x mlwt blog ni
hehe

jom boikot!!!smg Allah beri kita kekuatan untuk boikot scr berterusan..bukan ikut musim..


kt cni pn boleh..
http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.php

Anonymous said...

refer this page
http://lukisanduniaku.wordpress.com/2008/12/31/boikot-yahudi-kisah-palestin-yang-menyentuh-hati-t-t/

Rafahiah Haron said...

waa..thanx2!!dah tgk sume, byk jgk la yg tgh pakai skrg..pasni insyaAllah try xnak beli dah.

tak sangka nokia pn brg israel.hmmmm..

elmoluvpaddigton said...

nokia xpe gi boleh pakai sony erikson ke ape ke...
tp rase cam tgk time slide show yg kat a33 semalam ade logo intel..
erm~
komputer mane kat dunia ni yg tak pakai processor intel?
tp ade je kot cume x femes~

Rafahiah Haron said...

haha. the answer is Yah's laptop!

AMD Turion64 processor. and i use ACER.

Hmmm, pape yg kite dah beli rasenye xpela, just truskan guna, xkan nk membazir kn :) membazir tu kn amalan syaitan.

lagipun duit dah selamat pegi kt tmpt dorg dah, kite buang brg ni pun duit ttp dah p tmpat dorg.

skrg kite kne start tgk brg2 brand lain. agak sush jgk la,but lama2 msti boleh. smlm nk beli susu tepung, sush jgk nk pilih coz mostly adlh from nestle. nsb baik kt indon ni byk keluaran local. Kalau kt malaysia mcm sush je nk cr.

Post a Comment