Tuesday, 13 October 2009

//Entry tanpa tajuk//

Pagi tadi saya habiskan masa setengah jam buat arca. Tanpa perancangan, tiba2 kena ikut pertandingan tu. So kerja separuh hati, macam biasa kerja last minute. hehe. Saya rasa kelakar. Mula2 I was planning to make a keris, tapi bahan cukup utk buat kepala keris je. Amek gmbr, then i sent it to naqi, but he couldn't recognize it.Tukar-tukar-dan-tukar. Last2 jadi kepala ayam yang ada encephalitis. hihihiii..Saya amek gmbr mms and i sent it to naqi, and as predicted, saya digelakkan. Saya harap saya tak kne marah oleh encik ketua..kikiki..bye2!

4 wonderful voice(s):

Bulan Wahydda said...

haha! ltak la gmbr d cni ;p kami pn mo ketawa jgk. ;D

YDP PKPMI Pusat 09/10 said...

ak janji x gelak!!
:D

Anonymous said...

yah,aq pn sehari bt benda alah ni.mnt mmg mnt.tp bl dh half day,mood hlg.bosan.so,dr plan A dh jd plan caca merba.tp alhamdulillah dh sp.hrp2 ok la.hehe~

aq ny nmpk mcm dota pny tower.hrp2 judge tu seorg pemain dota.haha~

Rafahiah Haron said...

hehehe, arca tu dah selamat masuk tong sampah,hihihi :P

Post a Comment