Wednesday, 10 March 2010

I'm sorry

Saya dah pdm post sebelum ni sebab rasa bersalah..saya harap tak ada yang terasa hati :)

Thanx to 'sumone from my batch' for your comment :) terus rasa nak padam article tu lepas baca your comment.hehe.

Sekali lagi, saya mintak maaf kalau ada yang terasa :( Minggu depan exam. Jom study kawan2 :) Best of luck! :)

3 wonderful voice(s):

Nadia Nazifah said...

orang mcm kita mmg selalu mcm ni yah. bila rasa mcm ada org yg terasa, mula la padam.

i always experience this too. tak tahu elok ke tak perangai mcm ni. but really, i don't like to be this kind. hehee. "terlalu fikir perasaan org" is too complicated stuff, which, last2 buat kite jgk yg rasa besalah.

betta sp said...

rasa bersalah pada siapa? diri sendiri atau org lain?

setuju dgn nadia tue, kerna terlalu fikirkn perasaan org lain kita pulak yg rasa xtenang.

sy pernah alami perasaan mcm 2 dulu, but now i juz ignore it. they don't hv any effect in my life.

asalkn kita xkaco org, kita ttp xbsalah...
...bicara hatiku...

Rafahiah Haron said...

sowi keterlambatan mereply:(

kak ya - (T_T) we have to simpan, simpan n simpan dlm hati je kot, sampai hujung nyawa :( takpelah, yg penting ada orang fhm kan, hehe. we have our own blog to express our feeling. itu yg best.hee.

betta sp - pada org lain. n diri sendiri jugak. ntah la. both. if u read my post, mayb u'll understand.hehe. takpelah abaikan je :)

Post a Comment