Saturday, 12 November 2011

A happy moment to remember :)

Dah lama nak letak video ni...tapi tak pernah sempat nak upload..lama bangat.. ni pun terpaksa cut dari 15 minit jadi 4 minit je.. 4 minit ni pun upload memakan masa 8 jam..hehe..

Jangan risau, video ni private :) Only those with the link can view :)



11 wonderful voice(s):

ketenangan said...

SAAT lafaz sakinah..:) kak yah cantik...

Hayatul Mohamed said...

adik ingat lagi mase intai a.ki n kyah ikut tingkap april haritu, lepas sah tu adik sebak sangat sampai nangis. huhu. skrg tgk pon sebak lagi. lebih2 pulak adik ni, kikiki. semoga bahagia sampai ke syurga a.ki n kyah! :)

azura said...

Cantiknya Yah ;p

AdilaJohari said...

olololo..sweetnye!
kyah pn cantik jer. :)
smge bhgie smpi ble2,kyah & a.ki. :)

Dr. Mahyuddin said...

Aki asyik block abang din ajer..hahaha... Nasib baik sideburn sama panjang kih kih

Najwa said...

wa pun sebak tgk video ni.huhu..cantik sgt kak yah.nanti bila2 nak tgk the full video pulak.hehe

ummufurqan said...

:) hehe

Wazie Wahidah said...

wah 8 jam upload? kalau sy tu give suda. haha.

before akad nikah tu muka semua tegang jak. macam semua pun neves. lepas SAH baru semua senyum. hehehe.. bestnya perasaan tu kan :D sy intai2 jak dari jauh di dapur ni. dengar jgk sikit2.

tapi dr dulu masa mula2 tgk video ni, sy perasan masa ko mau sign tu lama betul kan. haha. sign atas bunga ;p

Rafahiah Haron said...

ketenangan : =) hehe saat yg xkan dilupakan..nervous + happy

Adik : thanks adik. Adik sebak ni mesti sbb rindu a. Aki kan..takpe, w/pon dah kawen, adik boleh manje2 lg dgn a.aki,same je xde beza sgt :) mesti a.aki happy..die pun rindu adik tu :) 3 minggu lg jumpe.

Kak yaya : :P

Adila : hehe..ape yg sweet tu..nway thanks dila, amin :)

Abg Din : kat part lain byk je nmpk muka abg din, kebetulan je part ni byk kne block..hehe..

Wa : ok, insyaAllah nanti boleh tgk. Wa sehat? x sabar nak tgk wa pregnant mcm mana. see u in bandung!

Ummufurqan : ^_^

Sis wazie : haha..sy pun prsn sy sign lama..sbb my sign kena ada position yg betul baru boleh sign. kalo x, sign tu jadi lain. hehe..so cari la tmpt2 yg sesuai dulu. tp kena ada meja jugak sepatutnya br boleh sign :P

Hafeeza said...

kak yah! dgn penuh kesabaran fza tggu video ni loading..hahaha..mgkin sbb line bb x kuat masa fza buka..so i have 2 wait over an hour..but smpi 2 minit jak..huhu..surely pasni fza try balik..
neway,u'r so beautiful dear sist! mcm kak wazie juga (^^)

Rafahiah Haron said...

fiza : alala..siannya..xpa la next time tgk lagi k :) tgk di laptop la, jgn tgk di hp..di laptop jap ja ni :D

Post a Comment