Saturday, 13 October 2012

A present for him ;-)

Congratulation!!!

8 wonderful voice(s):

HuiMay said...

So sweet. From gramedia kan? Hehe :D

Wazie Wahidah said...

Nasibaik nama muat2. Hehe :p nanti sy pun mau buatla gini :D ikut2. Haha

Rafahiah Haron said...

Amy..hihi..aah..from gramedia..waa dah xjumpa amy dah..kangen..nanti kat msia kena selalu contact tau. Jgn lupa bg no hp ;)

Rafahiah Haron said...

Sis wazie : buatla..byk tu kn d parkson.hehehe. kasi buat sy jg aa ;p

Wazie Wahidah said...

Xtaula ada ka service tulis2 nama tu di sana. Tapi mau buat gini, surprise baru best kan. Hehe. Kalau saya ni entah bila dapat buat kalau berjalan pi mana2 pun membawa laki :p

Humaira said...

kwazi, ada tu d klcc.. sbb ada kwn pna ksi buat utk husband dia. hehe.. ada promotion, bli 2 dpt rm300 :p

Rafahiah Haron said...

Mesti ada tu tulis nama2.. hehe..biasa tmpt2 mcm tu mesti ada..kedai2 buku besar2 pun mesti ada..7 years ago saya pernah buatkan utk nesta di jusco. Hehe..kena kasi biasa jln sendiri2 kan di sini..so xpernah kedapatan la kalo mau wat surprise..wdh pndai drive kan..boleh la tu praktikkan..hehehe..tp ini x la surprise sgt pun ;p sbb saya pernah bgtau dia dulu yg kalo sudah dpt title dr. Mau kasi hadiah pen.haha.

Nana ; wah. Kira murah la tu kalo d klcc dpt hrga cmtu kn.hehe

Wazie Wahidah said...

Wah, mahalnyaaaaaa pulak. Hahahaha. Dalam perancangan masa panjang lah kalau bgitu. Tunggu dapat title datuk :p

Post a Comment