Wednesday, 5 August 2009

Makan!

Disebabkan saya adalah seorg yg sentiasa melekat d rumah, jgn lah hairan kalau sy takde aktiviti lain selain memasak. Ini lah hasil kerja org2 yg takde keje mcm saye n kakak. Hasilnya? kami akan makan,makan dan makan.. Semestinya, saya takkan gemuk untuk acara makan. Tapi mungkin kakak saye lain pulak citernye..hikhik.. Saya rase die perlu bersenam utk menslimkan kembali body nya,lalala~

Kelmarin kami buat chocolate cake & tadi kami buat chocolate chip cookies..cake nya sudah habis kami makan, cookies nya belum..

kami akan teruskan masak,masak dan masak, then..makan,makan dan makan..
ataupun,
kami akan teruskan beli, beli dan beli...di pasar malam

I just changed my blog layout after 2 months using the previous one. Senang saje nk tuka layout, saye gune link ini http://btemplates.com/ --> sesiapa yg nak layout cantik2 boleh pegi link tu..tp sometimes kne pandai2 edit html nye sendiri..mengikut citarasa masing2 kalau tak puas hati dgn yg sedia ada :)

Weekend ni nak balik kampung,yeayyy!! dah 2 years tak balik kampung. N esok ada judicium 2 kat Unpad,Jatinangor but as i mentioned earlier in my older post, i'm not going to attend this event.. i wish all my friends the very best of luck n semoga dpt result best2 :) good luck utk saye juge..:)

Esok nisfu syaaban.. tak sangka dlm 15 hari lagi kite sume akan masuk ke bulan ramadhan yg penuh keberkatan. N setelah sekian lama saya tak puasa kat rumah,akhirnya tahun ni saya boleh puasa kat rumah. rasenye dah 5 or 6 years jugak saya tak penah spend masa lebih dr 3hari puasa kat rumah, tahun ni ade la dlm almost 2weeks kot puase kat rumah. boleh pegi bazaar ramadhan yg dah 3 tahun xpenah pegi,x sabar!

Entry bulan puasa better buat waktu bulan puasa kan??hehe.tersemangat lah pulak.. ok2 saye stop dulu. Skrg saya nak tgk cd dgn kakak. kakak saye tak tgk lagi cite laskar pelangi, dah berhari2 saye paksa dia tgk, akhirnya hari ni berjaye jugak memakse. ok la bye sume!! :)

1 wonderful voice(s):

Bulan Wahydda said...

kakak ko yg mana 1 yg kna brsenam tu yah? haha! bikin panas! cpat, sy x sbr mo mkn lg kek coklat ;p

laskar pelangi? mana ko tau ko berjaya paksa? haha! kt tggu dan lihat aa ;p

Post a Comment