Friday, 21 August 2009

Ramadhan ~

Ku mengharapkan ramadhan kali ini penuh makna...
Agar dapat ku lalui dengan sempurna..

kalau seminggu start tak update, mmg berminggu2 lah tak update blog ni..

Dalam sebulan ni, banyak yg terjadi kat dunia tempatan ni yg kita sendiri tak pasti apekah yg tersirat di sebalik semua ni.. penyakit, kematian dan kegilaan manusia..

Membuatkan saya lebih kerap berfikir tentang kehidupan dan kematian..

Saya mengalami krisis dalam diri tentang perkara2 yang saya baca, ilmu2 yang saya dpt, dan bagaimana untuk di aplikasi dalam kehidupan dunia yg mempunyai populasi yg dah sgt jauh tersasar.. yg akhirnya membuatkan saya lebih suka senyap..berfikir.. dan berfikir..

kesudahannya, saya masih belum dapat apa yg saya mahukan.. tapi saya rasa, maybe i just need to follow the flow, semoga jalan yang saya tempuhi adalah jalan yang lurus..walaupun banyak yg saya buat bukanlah apa yg tepat utk saya lakukan :(

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak! =)

p/s : Minggu depan dah nak balik semula ke Bandung, rase mcm nak sambung je cuti ni sampai habis raya,lalala.

4 wonderful voice(s):

SuFy said...

salam, sis..salam ramadhan..haah, betul la..rasa tahun ni penuh ujian..ramadhan dengan adanya wabak..tak macam dulu..apapun, slmt kmbali meneruskn pengajian..hehe

SYAZANA RUSDIN said...

hmm.. sma la kYah,kdg2 msti tfikir cmtu.huhu.. apapn, slamt bpuasa, slmt mnyambut ramadhan al-mubarak (^_^)

Nadia Nazifah said...

betul yah. kya pon sama. bezanya kya x byk diam mcm yah. alangkah baiknye kalo kya bole jd sedikit pendiam. huhu.

selamat menyambut ramadan. semoga sama-sama dpt tambah amal =)

BaLQisRiZa said...

saya cuti smpai 7 raya..jgn jeless..ngeeeeeeeee

Post a Comment