Thursday, 16 April 2009

Thanx to my old printer

huhu..tgh frust..td tgh khusyuk2 wat LI tiba2 my printer berbunyi mcm terbakar, then tgk kt printer ade api n berasap..huhu..nsb baik smpt cabut soket tu before jadi pape yg x best kepade diriku=(

skrg dah takde printer, printer is part of my life, smlm baru plan nak beli catridge baru tp nmpaknye skrg tpakse la ubah plan utk beli printer baru.huhu.

Anyway, to my old printer, thanx coz dah berbakti selama 3 tahun n semoga kamu berbahagia selama menjadi pembantu peribadiku,hihi.

-Alhamdulillah lagi, kebakaran printer ini tidak menyebabkan kebakaran bilik-

3 wonderful voice(s):

Wazie Wahidah said...

isk3. bahayanya. printer pn leh tbakar.printer sy yg sy bwk blk rumah pn rosak suda ni. biasala printer murah. haha! tp aritu ayah bli katrij baru tp xdpt guna. suda la mhl. sedih2. tpaksa print d cc jgk.

haya morea said...

huisk, takutnya main asap2 ni...adik punya komputer pon ade bau tengik and asap dulu.langsung beli yg baru.
beli yang baru la kak yah~ ape lagi.hehe.

Rafahiah Haron said...

sis wahida --> owh, beli tp x guna? sy beli refill jak selalu,tp mungkin sbb byk kali refill jadi rosak.huhu

adik--> hehe, ok, nanti k.yah beli baru. mmg nak pegi beli lusa ni =)

Post a Comment