Thursday, 30 April 2009

My day??

Today is my birthday
Ni kali kedua sy hampir terlupa my birthday..
N kali ke-(tak ingat) sy tak excited n tak ternanti2 pun hari ni..
Apa yg sy fikir pun tak tau..

Tak mcm dulu, zmn kanak2 n belasan tahun,
excited sgt n tak sbr2 nak tunggu birthday,
N bila hari tu tiba,
rase mcm waktu berjalan cpt sgt.hehe
Rase mcm tak nak hari esok dtg.
Mcm budak2 kan?

Org lain pun rase mcm ni kot bila birthday dorg?
I hope so..
Tak nak la jadi pelik sorg2..huhu

Anyway,
Thanx to those yg wish..
N yg bg present..
N yg belanje mkn..
And yg bawak jalan2..hihi..
And to my dearest sister,
yg buat special post kat her blog..hihi..

Oh, lagi satu..
Nak wish HAPPY 23rd BIRTHDAY jugak
utk my besday mate,
Khairi Fatimah M.Jamil @ Krie..
hihi..

My new LI tak buat lagi..
Nak malas boleh tak??
Morphine oh morphine..
malasnye..
Kalau la dr.amad tak slh buat morphine jd heroine aritu,
sy dah tak yah buat li dah arini :p

Esok lab CRP,
kalau sy dpt doctor yg sy rase akan rosakkan mood saye the whole day,
saya tak nak dtg class esok.
tak kesah la,sy sanggup amek MC tipu kat clinic,
yg penting sy hepi smpai malam.
(ckp org ikut perasaan)

Ok la, nak tido dah. Letih.
Pg td rase nak pitam hidu carbon monoxide yg berleluasa di bandung.

To my best friend,
I'm sorry to ruin your plan..

Huhu,
Sometimes I don't understand myself..
Happy n excited nak bg org lain benda yg best2,
Tapi tak nak orang bg benda yg best2..
Faham tak ape yg sy ckp ni?
Tak fhm takpe..abaikan..

Anyway, Thanx tau,hepi2 :)

Bye2 everyone..

5 wonderful voice(s):

Wazie Wahidah said...

wah. tdur suda? arini bday my sunshine's mom too.. sy br tau. sbb dia p bli kek. sedapnya. mo mkn kek. huhuhu...

lilious_superb said...

yahhhhhhhh
happy bday msg yah byk kali tk dpt
ingat tk cake ice cream yg cair dulu dulu hehe
i misss u
mesti yah sronok di sana

Rafahiah Haron said...

sis wazie - owh, bday khatijah tan jugak?hehehe:p alala kesiannya pegi la beli kek saja2 d kedai. Sy xda perasaan pun mo mkn kek, bosan kali,huhu. sy mau mkn mknn malaysia jak! =(

jen - jen, thanx! ingat2, nyum2..cake paling best penah dpt time bday.sweet 20 time tu.hehe.
Celebrate ngan jen, shaz n nesta. winduuu jen..blog jen tuka private eh haritu?

haya morea said...

huuu...boleh plak lupa birthday sendiri eh...hebat~
hakhak...happy birthday kak yah!

as i am ~ NADYA~ said...

yah!!

happy belated birthday!!!

next year jangan lupa birthday lagi..heehe

Post a Comment