Monday, 30 April 2012

30 April 2012
Hehe..upload gambar je lah..malas nak tulis. Ini pun sebab tak nak ketinggalan update birthday terakhir kat Indonesia ni. Sebab next year dah start melalui birthday kat Malaysia semula. Yeay! You know why I'm very happy? Sebab kalau kat Malaysia, the day after my birthday is a public holiday!!! (Labour Day)

Thanks very much for those who wished me :)
May Allah answers all ur prayers, amin.

p/s: happy birthday to my birthdaymate, Khairi Fatimah too :)

7 wonderful voice(s):

Wa said...

Hepi belated birthday kak yah!wa dh agak beday kak yah smlm,tp tak ingat nk wish kat fb smlm..huhu..wa doakan kak yah pjg umur,murah rezeki,dapat jadi doktor yg berjaya,ibu yg mithali & selamat dunia akhirat..amin..

naqi mohamed said...

wa: abang aqi pon nak offkan reminder kat fb supaya bole tengok bape orang ingat birthday abang aqi hahahahahaha

Wa said...

kak yah offkn reminder kat fb ke?patutla senyap katup je wish2 kat fb..konfius wa dibuatnya.hehe

Rafahiah Haron said...

Thank you WA!! hehe aah offkan. Thanks sbb doa byk2 kat atas.hee :)

Rafahiah Haron said...

naqi : so brapa org ingat???hehehe

Wazie Wahidah said...

Happy birthday! Lambat ni. Haha. Patutlah sy tgk teda pun keluar bday notification. Hehe. Tp mana bole lupa bday kamu dua. Dekat2 jak kan.

Tahun depan insyaAllah sambut d msia kan. Dan bertiga!!! :D

khairi FMJ said...

happy birthday yah, last ni sebelum jadi mummy..huhu

Post a Comment