Sunday, 3 May 2009

Happy Birthday!! =)

Firstly, nak wish Happy Birthday to my best friend,
yg ke 22..
Semoga sentiasa berada di bawah redha Tuhan yg Maha Esa,
n sentiasa berjaya n bahagia menghadapi cabaran2 & dugaan2 di muka bumi ini.

Dah wish in person td..so x perlu ckp byk2 kt sini kan?
hehe. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki,
n dipanjangkan umur =)

Kat bwh ni sy copy dr blog adik birthday boy,
xpe kan adik?hehe..thanx in advance (^_^)


"hurm..entry kali ni is dedicated to my boloved brother, ahmad naqiuddin b.mohamed
sempena hari jadi dia yang ke-22.
so i just want to write about him..hee.
kak yah, please ask a.ki to read this entry ok?
kalau nak tulis semua pasal a.ki, memang sangat panjang dan tak akan habis
because he is so special~ ^_^

so, he is one of my motivater, yang sangat penyabar dan baik hati, hikhik
aku still ingat dulu, masa aku kecil-kecil, i dont really like him and i think mesti a.ki pon tak berapa suka aku dulu masa kecil-kecil sebab dulu aku jahat sikit.ke banyak? apa-apa la.haha.
tapi lepas a.ki pergi sambung study kat kutkm ( kan??)
baru aku sedar yang aku ni berkelakuan tak bagus kat a.ki dulu.muahaha..
sejak tu barula aku mula menghargai my bro tu (ayat xleh blah,haha)

lepas satu tahun a.ki pon pergi bandung indonesia,
buat medik. lepas tu jumpa kak yah (x pasal2 :))
makin lama a.ki takde, aku makin sayang kat abg aku tu, muahaha
tu la orang cakap, lepas seseorang yang dekat dengan kita tu takde,
baru la kita sedar dan mula nak menghargai orang tu.

sepanjang aku berada kat taylor's ni, tak tahu la berapa banyak kali dah
aku hampir berputus asa, rasa down, and so on.
a.ki la salah seorang yang terus bagi aku semangat untuk meneruskan
pembelajaran dengan bersemangatnya, hahaha.
orang-orang lain pon of coursela bagi aku semangat juga, macam ma,abah,kak ya,kak wa..
all my other siblings pon sentiasa bersama aku, cuma tak obvious sangat.
kawan-kawan pon :))

biasa kalau aku ada masalah, i'll call him or he will call me
lepas tu bagi aku nasihat and tenangkan hati aku..
efektif jugak la nasihat-nasihat a.ki bagi tu,hihi
i admire him a lot
sebab he has a lot of good qualities
baik, bersemangat, pandai, penyabar and so on la.
(a.ki sila jangan kembangkan hidung anda :p)

hurm..apa lagi nak cakap pasal a.ki
oh, and he always beli hadiah kat aku sejak dia pergi belajar kat bandung.
walaupon aku yang demand hadiah-hadiah tu sebenarnya,
tapi kira dia baik hati la sebab belikan juga tanpa berkira.hehe.kan a.ki kan.

okay a.ki semoga a.ki berbahagia selalu kat sana
belajar rajin-rajin okay
jangan lupa doakan adik kat sini :)
a.ki and kak yah are so lucky
to meet each other. i'm jealous. pheww.
take good care of yourselves people!
luv ya!"

cantik tak jam ni?hihiii..saje ngade2 letak :p


2 wonderful voice(s):

Wazie Wahidah said...

happy birthday to dr. naqi =)

nadia nazifah said...

waahhh canteknye blog yah sekarang. sweet ^^

yah bagi jam ea kat aki. hihi nnt nk tgk!~

Post a Comment