Friday, 8 October 2010

New house, new room, new life~

My first rotation : Department Gigi dan Mulut... which is the shortest one : 2 weeks. Another two departments to go in this rotation, ENT and Opthalmology.



And this is my new room in Bandung...so peaceful...

Okay..tipu...this is not my room...

Actually, this is my room....walaupun sudah 2 minggu, masih belum sempat untuk cantikkan bilik....i wish i could...huhuhu...


my rak buku...ada banyak lagi buku x muat..


warna dinding tu pink gelap, tapi dalam gambar jadi merah menyala plak
tempat surf internet (sekarang sangat jarang luang waktu dalam bilik...
lepas ni ENT lagi busy kot)

ini meja study...masih belum berlapik...semoga dipermudahkan menuntut ilmu..amin..

4 wonderful voice(s):

Doctor said...

Salam Yah, kemas betul bilik Yah. Bilik si Naqi entah mcmana rupanya hehehe.

Abg din ingat gambar yg pertama tu mmg gambar bilik Yah yg betul, mmg peaceful betul hehehe suspen aje

baru2 ni jumpa parents dan keluarga Yah kat KK (dengan pengantin baru hehehe). Makan sama2 kat Ocean seafood restaurant tu. Mereka semua sihat dan happy, alhamduliLlah.InsyaAllah tahun depan pergi KK lagi, untuk jumpa pengantin yg terbaru....

Rafahiah Haron said...

Wslm abg din, bilik Naqi pun kemas (bak kata naqi,hehe).Siap ada carpet bawak dari kemaman, naqi kata carpet tu buat hilangkan rindu sbb rasa mcm kat rumah. Lately die slalu homesick.

Gmbr pertama tu boleh dpt dlm mimpi je laa..:D

Mak yah ada bgtau jumpa family a.Din n mkn kat Ocean. Thanks bagi pihak Yah. Hopefully semua happy cuti2 Sabah aritu. Pengantin baru cakap Thanks sebab bagi kain..hehe..InsyaAllah jumpa lagi tahun depan :D hrp semua dipermudahkan.susah gak nak cari cuti ni :(

aDiLa said...

k.yah!comel gler bilik!
bilik dila bersepah dgn buku jer.
x smpt nk kemas-kemas.isk,isk.
ble nk merajinkn diri ntah.
take care! :)

Rafahiah Haron said...

Dila..thanks. wah, bilik brsepah dgn buku?tu tandanya org rajin study.hehe. Best of luck to u, blaja rajin2 k!dpt result gempak :D

Post a Comment