Friday, 10 July 2009

Luka2 yang bertambah dalam~

i just read my batch punye blog~

http://kpbifk2006-unpad.blogspot.com/


Nak bace? u can go here also : http://www.rambukota.com/showNews.php?id_news=1465&cat=13

p/s : mahu pulang cepat! 25 july cepatlah dtg.huhu~

9 wonderful voice(s):

BaLQisRiZa said...

wohooo..sudah baca..
adohaii...
sgt , sgt, sgt...*speechless*..

tp btol ke gune duet dorg?
abs duet kite?
bkn bg kt dorg ke?

pastu bl ade pljr msia dtg, tak psl2 org dpt keje..jd supir la jd ojeg la jd ibu la..
aish byk cakap..pegeee daahhh

naqi mohamed said...

ya Allah,keji btol,xkn la kite blaja kt sni smpai pkai duet rakyat dorg, abes y byar smpai bratus2 ribu ingget sthun (baca: bmilliar2)2 kite bayar bwat ape?

xabes2 dorg nk sebarkn prsn benci kt kite.dorg paw duet kite byk2 xnk ckp lak,kite bole bwat xtau je.

pelik btol la negara ni.byk sgt org y bangang xblapik, kate je blaja btingkat2, bOdO blapis2 n bdas2.

org pn klo bole xnk pn stD kt sni if ade option len.

naqi mohamed said...

.........................................

esok kite pg hntr arnab kt bro paun 2 yek,hehe.

Dr Amad said...

baik awak...esok kita pi hantar arnab tu sama-sama ye...ahaks

Bulan Wahydda said...

eii.. bikin panasnya tu org.. siap sindir2 lg.

Dr Amad said...

Tak payah panas-panas...kita sini siap duk makan murtabak sama-sama lagi... Tapi dengarnya Malaysia memang cuacanya panas... Perlu dibaca dengan santai ye.

Yah, xdan la nak nengok arnab2 kecik tu..dan nak pi antor ke bro tuh...

Rafahiah Haron said...

duit kat hasan sadikin tu xtau plak balqis, maybe la gune duit dorg, tp cmni la jadinye kalo sume org ingt diri sendiri je baik, maybe die nmpk 'student2 msia' ni berlambak2 kat hospital = die rase mcm sampah. xpe la, fine. mcm la kite tak nmpk PTI kat mesia tu mcm sampah kn,hhuhu.

naqi : seratus ribu je kot setahun.hehe.xde la beratus2.haha. mane dpt word bodo blapis2 tu, lawak :P

dr.amad : ye terima kasih tolong jwbkn.xyah tulih doh (terer tak sy speaking)

bulan wahydda : itula sy bc pun pns juga la, tp kami biasa suda tu,xpa xlama lg balik ni, tunggulah kedatanganku,hehe :D

dr amad : arnab2 dah besar mcm anak2 rabbit yg jual kt paun tu. tapi ibu rabbit tgh pregnant lg.hehe.cpt kan. dlm seminggu lg beranak kot. After raya nanti boleh la tgk,insyaALLAH :)

Nadia Nazifah said...

amboi amboi nk gi mana bwk arnab tu? paun? hahaha.

yah. rindu nk cakap2 dgn yah :(

Bulan Wahydda said...

hah!?! pregnant lg? ehehehe... bestnya!! yg d rumah ni xtau la bila mo pregnant. hehehe...

Post a Comment