Friday, 3 July 2009

Luka-luka yang dalam~

  • Tajuk ditujukan kepada pihak pengurusan Fakultas Kedokteran Unpad~
  • Kepada pihak pengurusan Air Asia, semoga kamu tidak menguji kesabaran saya lagi tahun ini..

p/s :


Keputusan muktamad

1. Bandung-Sabah - 25 july 2009
2. Sabah-Bandung - 4 August 2009
3. Bandung-Sabah - 8 August 2009
4. Sabah-Bandung - 29 August 2009
5. Bandung-Sabah - 19 September 2009
6. Sabah-Bandung - 26 September 2009


adalah kematian

tiada tempat berlindung dan jalan untuk lari darinya
kita hanya bisa bercita-cita
dan mengharapkan hasil darinya
padahal mata kematian itu selalu mengintai kita
dalam jarak yang lebih dekat
daripada cita-cita yang kita harapkan..


~semoga kesabaran & ketabahan ini berbaloi..amin~


4 wonderful voice(s):

BaLQisRiZa said...

wah..tega gile...
huhuhu...
takpe2..
kak kerie cmne ek?? tak slh die nk bat cmtu gak..
ke die tuka fkrn..tatauu...huhu

buat merp!! hehehe

Rafahiah Haron said...

kak kerie tak sure plak balqis.. tp everyone mmg ade 2 choices je.. either tunggu for 2 weeks yang sia2 untuk nak naik pointer yg ntah naik ntah tak, ataupun balik 2 minggu then dtg balik dgn >RM500 dgn pointer yg ntah naik ntah tak..

budak yg dpt 3.99 tu pun nak remed, tp perlu amek judicium2..mcm takde makne kan dpt 3.99.huhu.

sabar2 :(

naqi mohamed said...

fk ni mmg la kn,xsah if xssahkn org,tension btol,nnt nk minx doc NZ byarkn tiket pg blk,sewa umah,merp,surat izin blja,kitas,kos kijang pg epot n etc.sbb die da kaye sgt da,xpk lgsung org len ade limit gak duet.status je doc,tp buat keje mcm h*r*m,ahaha.

Rafahiah Haron said...

wuuu..rase nk nangis je bace 'tiket pg balik,sewa rumah,merp, surat izin blajar,kitas, kos kijang, etc' tu..

duit mengalir mcm tu je...huuuuu...

atau mungkin kite yg tamak?? tak kan?? tak salah kan nak grab semua peluang selagi ada :(

Post a Comment