Wednesday, 22 July 2009

Nothing great was ever achieved w/out enthusiasm

"Pembantu Dekan Bidang Kemahasiswaan Fakultas Kedokteran Universitas Padjajaran memberi ijin kepada :

1. XXXXXXXXXXXXX 1301100630XX
2. XXXXXXXXXXXXX 1301100630XX
3.Rafahiah Binti Haron 130110063001
4. XXXXXXXXXXXXX 1301100630XX

untuk tidak menghadiri
Judicium II pada tanggal 6 Agustus 2009 dikarenakan adanya keperluan keluarga.

Demikian surat keterangan ini dibuat untuk dipergunakan sebagaimana mestinya. "





Alhamdulillah :)
  • Paper FBS 9 menanti. Saya sedang berusaha khatam beberapa chapter dlm buku Pathologic Basis of Disease by Robbins & Cotran yang dah lusuh --> mcm buku Half Blood Prince :p dan jugak buku Henry..(masa cuma sehari,cukupkah??huhuhu)
  • Doakan saya dapat A. Semangat!~

4 wonderful voice(s):

Bulan Wahydda said...

so, ko xpyhla blk yg skejap tu?? bgs2.. wa, gdlak last paper! sempat tu. semangat2! smpt ka ni klau sy mntk kirim cd la? hahaha!

Nadia Nazifah said...

wo wo wo tebalnye buku...

good luck exam! tak sabar tunggu aki balik. hihi

Rafahiah Haron said...

ya xpyh balik. Syukur pada Allah :)
Hehe,tq. mmg perlukan luck pun ni.
sempat pesan cd,hehe,msg ja d fcbook. kalo yg cetak rompak semua sempat.haha :p kalo mcm ain tu x smpt la sbb bandung itu jauh juge.hihi.

k.ya, thanx. aki pun dah x saba nak jumpe k.ya n family. die dah bosan tgk muke yah tiap hari.hikhik =P

ღ~n0n0i~ღ said...

Minta excuse memang best :)
Tapi dapat excuse lagi best!
Cuti puas-puas yah~

*Jeles ni sebab teringin balik jugak*

Post a Comment