Thursday, 26 January 2012

I smile when he makes me happy

...and I miss him if he's not here...



Love hard when there's love to be had :)


p/s : mood rindu sebab selalu busy, less time spent together =(
25 February, come faster pleaseee ===)))

4 wonderful voice(s):

khairi FMJ said...

haha..comel..
naqi kenapa macam sibuk je time anak, kita dulu santai je kan..
tapi kita kat obgyn ni penat kan tapi org lain santai je..haha
begitulah hidup~~~ smgt yaHOO ;)!!

p/s: tak sbr jgk 25 feb

HuiMay said...

Hehe. Comel. Dah suami isteri, tinggal serumah pun boleh rindu. Ni ke cinta tahap tertinggi? :p

Sikit je lagi Yah. Semangat. Jangan lupa try ehem2 kat ibu cici.

'Begitulah hidup' quote KFMJ :)

Wazie Wahidah said...

I feel you..... Hehehe...

Rafahiah Haron said...

Krie : Haha..tu la Krie..tp sbnrnya yg tak best tu bila dua2 kat department besar. Sorg jaga hari ni, sorg jaga besok, kat hospital pun tak pernah terjumpa..tp yess..begitulah hidup..~~~:P 4 weeks to go!! :)

Amy : Haha Amy..dr mane amy dpt ayat "cinta thp tertinggi" tu?:P ni mesti pengaruh cerita. Ok2 thanks for reminding, dah lame tangguh tulis surat kat ibu cici..hee=)

Sis Wazie : hehe..yes of course u feel me..lebih berpengalaman kan :P

Post a Comment