Sunday, 22 March 2009

hari yg baru...tapi..

hari ni start sistem baru..tak mcm biasa, sy rasa kurg bersemangat hari ni.. entah smgt tu pegi mana.huhu..

smgt yg ada dlm diri sy skrg adalah smgt dari buku yg sy sdg baca skrg..perjalanan hidup rasulullah s.a.w.. tapi mungkin kurg berkaitan dgn CVS hari ni..sy x ready lg nk mmbaca buku tbal2 dan yg sgt byk itu..belum ready nk buat n present LI, blum ready nk duduk dlm lab buat assignment..everything..huhu..

dtglah wahai fikiran positif..pergi jauh2 fikiran negatif..

7 wonderful voice(s):

Wazie Wahidah said...

semangat sket... mo blk raya kn nti.. haha!

Azurahailir said...

hehe ada2 ja wawa ni tau...

as i am ~ NADYA~ said...

ello

ello..


testing2

tengah bosan

so baca blog smuaorg la plak hari nie

start system baru....

miss grup lama

miss grup dgn yah jgk

miss grup dgn naqi, miss naqi

ehhh..oopzz!!...hehehe ...xdelah
jez joking!!

Rafahiah Haron said...

hah?rindu naqi?xleh2..hehe=P noddy pegi rindu org lain ehh?:p

Wazie Wahidah said...

yah! wat ba tu shout mix... hehe...

Wazie Wahidah said...

haha! mari emel n password. sy makeover.. haha! sukahati jak ni... sy mo jgk tukar layout sy n tmbh bnda2 tp x pandai jgk.. ada blog kwn sy ni kn, lawa tul ni... tp dia bljr software eng.. mgkn dia terer la bab2 coding ka apa bnda smua tu... sy ni mo tgk tutorial psl tu pn pening... isk, pnjg plak sy mbebel..

elnadia said...

oh. kya orang yang selalu negatif yah tau. huhu. hrp2 fikiran positif cepat dtg juge.

Post a Comment