Saturday, 28 March 2009

My first group :)


My first group (FBS1 & FBS2)
Venue : Pondok Kayu, Jalan Sayang
Majlis Berbuka Puasa
Oktober 2006

Dr kiri atas : Radzi, Sugen, Fidot,Aizat (takde dlm gmbr, Sukhdeep)
Duduk dari kiri : Sha,Zubed, Shikin,Saskia, Tahirah,Yah

(Sebenarnya nak tunjuk gmbr Sugen je,hikhik. Cube compare dulu & sekarang :p)

8 wonderful voice(s):

elmoluvpaddigton said...

kenape nk tunjuk gambar sugen? =P

Anonymous said...

ada apa ekh dengan sugen?? hurmm..nakal jg kamu ni ehh. =))

Rafahiah Haron said...

hehe.kn sugen sgt tak same tuu.. aritu tgk blk gmbr ni mcm x knal pn sape tu. dulu die diet :p

elnadia said...

naqi mane? :p :p

Rafahiah Haron said...

naqi?heee,time ni baru sebulan lebih duduk indon, tak knal dia lg..tp dia ckp dah knal yah time tu..:P

elmoluvpaddigton said...

abis la sugen minum air je lepas ni tiap2 hari kalo dia baca post yah ni.. hikhik~ =P

Wazie Wahidah said...

napa naqi knal tp ko x knal ni? hihihi...ya sy tau tu sugen tu berbeza... mcm penah nmpk muka dia d facebook. hehe... mo jgk ni comment, wlaupn x knal.. haha!

dr.radzi said...

sugen gemok!!! hak3...

Post a Comment