Wednesday, 10 June 2009

Happy BirthDay !!! (^_^)

Hari ni ada 3 birthday reminders beratur kat handphone. Hari ni 11 June 2009.

Ada 3 special person yg menyambut ulangtahun kelahiran hari ni..

First special person is my mom. Yg ke-48. Happy Birthday Mak!!!(^_^) --> i know mak pernah baca blog ni, jd hope post ni akan buat mak senyum sorg2 kalau mak baca lagi..hihihi.

Second special person is my younger sister, Noor Ain, yg ke-17. Eh, 17?? i thought Ain is still in form4.huhuhu. Dah nak SPM rupanya. To Ain, Happy Birthday!! sorry la pagi td kakak call mak tp x ckp ngan ain pun.hehehe. Siapa suruh busy jak mo keluar =p walaupun kakak xtau ain baca or tidak blog ni, wish jak la kan.

And, the third special person is my housemate, Siti Nurhafizah a.k.a Fiza, yg ke-23. Smlm buat surprise kat fiza, tapi xtau lah surprise lagi or tak sbb di saat2 akhir mcm nak terkantoi. Harap2 still surprise la, kan fiza kan.hehehe. Sedap,our junior balqis yg masak sume. Ada macaroni cheese, kuih seri muka, agar2 lapis yg colorful, n burger malaysia krie buat.

Happy Birthday, semoga sentiasa dilimpahi rahmat, dipanjangkan umur dan diberkati dunia & akhirat. AMIN..

dari kiri - me, amir and mak

this is Ain

this is harimau. Eh2,ade fiza kat situ :p fiza, gmbr ni comel kan, letak gmbr ni takpe kan. (ade satu kisah di sebalik pertanyaan saye ni..sile rujuk ke fiza utk keterangan selanjutnya :p)


Ok, continue study CRP utk esok plak. BHP dah selesai dihentam dgn jayanya pagi td.

Bye.

4 wonderful voice(s):

fizafreak said...

heee.....
yah comel......
kite buat perangai ngan org gile tu je....
heeee
thanks yah....
sayang korang!!!!
terharu (T_T)

ღ~n0n0i~ღ said...

Happy belated birthday to ur mom, Ain & Fiza =D
I love birthdays coz time tu lah kita share keriangan.

Najwa Ixora said...

eh,rimau betul ke tu?

Rafahiah Haron said...

aah wa, tu rimau betul kat bogor. tp diikat laa,hii,tp still menakutkan. kalau die buat bunyi lagi la menakutkan.

Post a Comment