Friday, 19 June 2009

Rabbit dan Exam~

Salam..

Update tentang rabbit :

Hari ni saya ada banyak masa rehat before start menghafal untuk OSCE.. so saya korek lagi lubang rabbit sebab nak tengok anak rabbit sekali lagi..ni gmbr yg saya dapat 2 hari lepas.. cuba lihat perbezaan anak2 rabbit ni dalam masa 2 hari..


Yang ni saya rasa kecik lagi, sbb telinga dia still pendek. Muka pun tak comel sangat.
Saya rasa mata dia ada celak..tapi tak clear sangat..

Yang ni nampak sipi-sipi je. Lepas zoom baru nampak anak rabbit tu..Mata dia tak bukak lagi.
Atau dia memang tengah tutup mata..

Yang ni pun perlu di zoom dulu, baru nampak. Colour yang ni tak cantik sangat..
Ikut bulu rabbit jantan, tapi tak secantik bulu jantan..


Okay, sekarang jom tengok gambar yang saya baru tangkap tadi..Saya tak pasti itu anak rabbit yang sama atau anak rabbit yang lain..tapi kelihatan sangat jauh berbeza dengan gambar 2 hari lepas..

Tengok yang ni, bulu putih..tapi mata takde celak..tapi saye suke, comel..heee~

Yang ni dorang dah sembunyi, mungkin takut flash dari camera..kat sini nampak macam ada 3 ekor

yang ni nampak macam tak sihat..tak sure sama atau tak dengan yang 2 hari lepas..

ini yang putih tadi..saya suka yang ni..nanti mungkin saya sayang lebih kat yang ni..:p

kalau kat sini, nampak macam ada 4 ekor. setakat ni asyik dpt capture yang kaler kuning+putih.
yang putih only jarang dpt. Nanti after OSCE saya nak korek lubang tu lagi..hihi..

Update tentang exam:

Hari ni paper last utk MDE. Tadi CVS, ada lebih kurang 130 soalan past year, 70soalan baru.. kalau ikutkan past year, mungkin OK tapi ada jugak past year yang susah, buat before ni pun susah nak dpt jawapan.. tapi hope saya dapat tinggi so tak payah remedial and boleh remed paper lain. Amin. Hope kawan2 lain pun semua dapat markah tinggi2. Amin.

Buku skill's lab HIS saya hilang. Dah puas saya cari, tapi tak jumpa. Saya rasa buku tu mesti tertinggal kat mana2.. sebab kalau dlm bilik saya or kat rak2 buku saya..saya mesti dah jumpa..huhu.. Terpakse lah fotostat dari sape2 lepas ni.. IKLANEKA : Sesiapa yang terjumpa buku skill's lab HIS kepunyaan YAH, sila kembalikan kepada YAH dan akan mendapat ganjaran MAKAN SEPUAS2NYA selama 1 hari 1 malam di HANAMASA..hehehe.. saya desperate nak buku HIS ni..huhuhu..

Ok itu saje nak update untuk hari ni. Saya OSCE hari selasa. Doakan saya :)

3 wonderful voice(s):

ღ~n0n0i~ღ said...

Ya Allah, comelnya =D.
Indahnya ciptaan Allah.
Eeeeiii, suka tengok yang putih tu jugak. COMEL!

Rafahiah Haron said...

Kak noi pun bela la rabbit jugak. Or dah ada hamster baru?=)nanti sama2 kita jadi pencinta haiwan2 comel..heee~

iceburn said...

wah~ bagus~ gamba arnab beranak dalam lubang~
kenapa orang bandung cakap melayu nih~? ehehhehe

care to follow my rabbit blog~

Post a Comment