Thursday, 8 December 2011

Blog baru :D

I don't have much time for blogging now. I have to get ready for Monday's counselling to the patient.

Tapi.. hari tu sempat buat blog baru, hehe..sebenarnya dah lama plan untuk buat blog baru, for me & naqi jadi authors, untuk benda2 yang berkaitan dengan ilmu & perubatan, either copy paste benda2 yang kami tertarik tentang medic dari website lain, dunia pekerjaan sebagai doktor, or ilmu-ilmu kami sendiri tentang dunia kedoktoran, dari pengalaman sendiri ataupun pengalaman orang lain. Selain bermanfaat untuk kami sebagai bakal doktor, mungkin boleh bermanfaat untuk orang lain jugak. Tapi, for the time being, blog masih under construction. And baru ada 2 posts. Jadi belum sesuai untuk publish. Hehe..Harap tak angan-angan tahi ayam lah. Hmm. Link blog tu saya letak kat "My Blog List". Ada masa nanti baru edit lagi :D

Masuk Family Medicine ni tiba-tiba rasa tak sabar nak kerja jadi doctor :D Tapi bukan kerja jadi "kuli" atau "mangsa kemarahan orang lain" yang dah senior.....huhuhuhu....

2 wonderful voice(s):

Dr. Mahyuddin said...

Bagus Yah! Abg DIn pun ada plan yang sama.Planning to make a specific blog for medicine and orthopaedic related matters. Cuma setakat ni belum sempat lagi. Soon insyaAllah.

Alwayz share our knowledge...
Sharing is Caring!

Rafahiah Haron said...

Wah, malu plak dgn abg Din. Yah x jadi doc lg dah berangan2 nak buat blog doctor. Aah Yah sgt sokong abg Din buat, so by the time Yah & Aki kat ortho nanti, ada guideline especially utk bakal HO mcm kitorang. hehe. We're waiting for your sharing! Semangat! :D

Post a Comment