Saturday, 3 December 2011

Rezeki hari ni :)

Second post for today :)

Kenapa post lagi? hehe sebab tadi dapat cabutan bertuah. Rezeki betul. Dapat modem internet yang harga dia, kawan kata 300-400 ribu rupiah.

Sebenarnya bulan lepas baru beli satu modem dari senior yang dia jual half price. Untuk bawak pergi Puskesmas so boleh mobile internet. Tiba-tiba hari ni dapat cabutan bertuah. Happy sekejap hari ni :) Ini lah dia modem tu :


Kita tengok lah nasib modem ni nanti, dipakai atau dijual. Hehe.

Hmm..

Alang-alang dah upload gambar, saya upload lah sekali gambar main ice skating hari tu. Hihi. Kali terakhir main ice skating was 2 years ago, with my PEDCARIANS. Dah lama tak main, mr husband asyik ajak main je sebab dia dapat half price tickets, jadi khamis lepas waktu saya dapat cuti "free", kami pergi main :) Best bangat, tapi tak dapat main lama-lama sebab dah nak maghrib :(

Nama tempat ni Gardenice, kat PVJ mall. Jalan kaki saja dari rumah.

Gardenice ni kat bangunan level paling atas

Susah nak ambil gambar berdua. Segan nak mintak tolong orang.

Budak-budak yang ikut training. Siap menari-nari lagi. Huhu jeles sebab kecik-kecik dah pandai. Hehe..

Lain kali nak pergi lagi :D

p/s : Dari 6hb-17hb December yang akan datang ni, our families akan stay kat rumah ni. Yeay takde lah sunyi sangat rumah ni nanti :) 6hb-10hb my in laws akan datang, and 10hb-17hb my parents plak datang. Boleh lah melupakan jap stress belajar :D

8 wonderful voice(s):

khairi FMJ said...

like this :)))
fuyyo..yah dapat cabutan bertuah kt mana? so lucky!! haha elokla.. selalu lucky no 1 je kan time exam ~_^..hehe

ps: masa baca tajuk tadi ingatkan 'rezeki lain'..haha..

adaibrahim said...

like juga..lucky betul yah..ada sepanjang hidup belum pernah dapat hadiah bertuah..(",)hehe...btw, tertanya sekali cam keri..Kalau ada "rezeki lain" tu, jangan lupa share ..hehe

HuiMay said...

Waa..cabutan bertuah kat mane? best nyer. Dan ice-skating!hehe :D :D :D

Rafahiah Haron said...

Krie & Amy, hehe lupe plak nak tulis kat mana dpt. Sabtu kelmarin kat A6 FK Jatinangor ada program CAROTID (Career information for trainers and doctors), dia mcm program motivasi yg bagitau kita pilihan2 career lain yg kita boleh jadi di samping jadi doctor. Contoh smlm doctors yg dijemput utk bg talk tu buat bussiness, blaja ttg marine, kerja kt WHO n lain2 yg bukan kat hospital :) KOAS dijemput g program tu so ktorg pegi, ada 5 cabutan bertuah, kbetulan plak dpt :)

Ada : Haha..same la Ada. tak pernah dpt jgk. Ni first time la ni. Krie pernah dpt grand prize cabutan bertuah masa kat KTT, dpt penginapn bermalam kat hotel. tu mmg bertuah betul la :D

p/s : "Rezeki lain" tu baby eh? haha..insyaAllah, doa2kan la k. tp skrg kena merancang dulu la :P

Wazie Wahidah said...

saya belum pernah ice skating! takut jatuh, nanti sakit. hahaha. pecah tu ais2 :D cantik plak modem tu. hoho. bah, happy2 lah nanti family dtg, hihi.

Hafeeza said...

kat kk ada juga kan kak wazie tmpt skating tu...tp bukan sllu buka..x sure dah nama tmpt tu..huhu..bah kak..nnt kita p Korea aa :P

Dr. Mahyuddin said...

Dahi Aki makin meluas nampaknya hehe

Rafahiah Haron said...

WWh : Ice skating x best kalau x jatuh. kalau jatuh tu baru best :D hehe.trust me!


Abg Din : Makin luas eh?huhuhu....tapi anggap je la makin luas tu makin pandai..hehehe..

Post a Comment