Monday, 26 December 2011

New background

New background. I know it's crowded. Haha. I'm still learning how to use html code. Medical students never learn about it :P

9 wonderful voice(s):

ketenangan said...

kak yah wat backgroud sidiber tepi cmna ?hihi

Rafahiah Haron said...

kakak, ada tu di part "sidebar wrapper" kakak letak color purple ja. kalau mau letak backround, boleh selitkan ja url dia instead of html color code :)

Anonymous said...

tidak crowded pun kak yah. ok la tu. hehe.. wa, pndai suda kak yah design blog aa, nana men ambik ja tu yg mmg sng suda siap. tinggal download, upload ja. hehe.. mau belajar juga, tp nanti la kalau mau tukar layout :p

-nana yg mls login :D

ketenangan said...

x jmpa2 dmna sidaber wrpper tu kak yah..huhu x reti..

Rafahiah Haron said...

Nana, baru mo blajar2 ja ni, dari kak wazie..hehe..slalu mmg ambil2 ja tp curious mo tau cmana org boleh design sendiri..lepas ni boleh la try2 lagi..hihi..best..:D

kakak : di "dashboard" --> "design" --> "edit html" --> dlm tu ada =) ka mmg kakak cari di sana yg tiada?

ketenangan said...

kak yah..minta email kak yah..mau invite..hihi

Wazie Wahidah said...

cantik jugak kaler purple kan. hehe. sejak pandai explore html ni, post background pun ada kaler2 suda aa :D

Rafahiah Haron said...

Kakak : luxurious_rafa@yahoo.com =)

Sis Wazie : hehe..stkt ni masih belum bosan la dgn warna purple ni. tgk la berbulan2 nanti :P hehehe..wdh perasan jugak colour post background tu. mula2 mo biar putih..tp tiba2 jumpa background macam ice cream..trus ambil :D

ketenangan said...

makasehh..^^

Post a Comment